Chocolate Events

Logo-CE-grey-small-ICON

Fruitbuffet

Royaal genieten

Fruitbuffet huren? Chocolate Events regelt het! Ons fruitbuffet bestaat uit een kleurrijke variatie van verse fruitsoorten, waarmee we je feest compleet maken. Het fruit wordt zorgvuldig geselecteerd en gesneden door onze professionele fruitbewerkers en uiteindelijk gepresenteerd in een luxe gedecoreerd buffet met gouden of witte schalen.

The fountain of luxury

Voor de mensen die écht willen uitpakken hebben wij ‘The Fountain of Luxury”. Bij dit buffet combineren wij een gedecoreerd fruitbuffet met een Chocoladefontein. Onderstaand lees je wat er onder andere is inbegrepen.

Chocoladefontein

De chocoladefontein complimenteert het fruitbuffet uitstekend. Je gasten zullen het geweldig vinden om het fruit in de chocolade te dippen en te genieten van de warme chocolade.

12 fruitsoorten

Het fruitbuffet wordt gedecoreerd met 12 verschillende fruitsoorten. Deze mag je zelf uitkiezen of je kunt het aan ons overlaten. Wij serveren het fruitbuffet op gouden of witte schalen.

Chocolate Events_Fruitbuffet_Chocoladefontein

Service

Het fruitbuffet en de chocoladefontein worden volledig door ons opgezet. Na afloop komen wij alles ook weer opruimen. Dat is de volledige service van Chocolate Events.