Chocolate Events

Logo-CE-grey-small-ICON

Service

Chocolate Events

Ontdek Chocolate Events en wat wij voor jouw event kunnen betekenen

“Hé, maar hoe ben je op het idee gekomen om chocoladefonteinen te verhuren?”. 

Een vraag die mij inmiddels zo vaak gesteld is! Ik heb een netwerk in de evenementenbranche en de ambitie om een dienst aan te bieden die enerzijds functioneel – in mijn geval eetbaar – en anderzijds een échte eye-catcher is. Inmiddels bieden wij niet alleen chocoladefonteinen, maar ook volledige fruitbuffetten aan, die ik overigens ook onder eye-catchers schaal!

Service tot in detail

Chocolade

Voor onze chocoladefonteinen gebruiken wij enkel de beste en lekkerste chocolade, namelijk de Belgische chocolade van Callebaut. Wij bieden vijf verschillende soorten aan: Witte chocolade, melk chocolade, pure chocolade, gouden chocolade met een karamel smaak en Ruby chocolade met een frambozen smaak.

Benodigdheden

Wij verzorgen alles wat nodig is om volledig te kunnen genieten van de chocoladefontein en diens lekkernijen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor borden, servetten, prikkers én natuurlijk het servies waar het fruit en de hapjes op geserveerd worden.

Vers fruit

Wij bieden een ruim assortiment aan vers fruit dat gesneden wordt door een van onze professionele fruitbewerkers. Denk aan verse aardbei, ananas, kiwi, mango, grapefruit etc.

Zoetwaren

Wij bieden ook een ruime keus aan smakelijke zoetwaren. Denk aan suikerwafels, slagroomsoesjes, lange vingers, mini donuts, fudge, nougat, mini stroopwafels etc.

service
Service

De afgenomen diensten worden op een afgesproken tijdstip op locatie bezorgd en volledig door ons opgebouwd. Het fruit wordt gesneden, de borden worden gevuld. Het enige wat resteert is genieten van alle lekkernijen.

Begeleiding

Indien gewenst begeleiden onze professionals uw gasten door het chocolade- en fruitfestijn heen. Zij zorgen dat de tafel netjes en representabel blijft, ze snijden extra fruit aan en vullen de hapjes bij wanneer dat nodig is. Zo wordt u als klant volledig ontzorgd.